Tuinarchitectuur maakt een ..." /> BioBlogging.nl | Alles biologisch natuurlijk!

Uncategorized no image

Published on september 26th, 2018 | by Marlou

0

De architecten van BTL ontwerpen groene gebieden

Tuinarchitectuur maakt een omgeving helemaal af. Bij BTL werken gedreven architecten die veel ervaring hebben met het ontwerpen van groene omgevingen. Dat kan gaan om een tuin bij een huis, maar ook om een groene omgeving bij een kantoor, een landgoed of een daktuin. Er wordt veel aandacht besteed aan de vormgeving. Al tijdens het ontwerp wordt er rekening gehouden met passende plantensoorten. Die moeten aansluiten bij de rest de omgeving zodat er een unieke sfeer ontstaat. BTL zorgt ervoor dat de wensen van klanten op de eerste plaats zijn. Daarom blijven de werknemers tijdens het ontwerpproces constant in contact met de klant.

 

Een mooie tuin past bij het gebouw

Een goede tuinarchitect zorgt ervoor dat de tuin is een verlengstuk van het gebouw waar het bij hoort. Daardoor wordt je woon- of werkomgeving één geheel. De architecten van BTL verliezen de rest van de omgeving nooit uit het oog. Bij het maken van het ontwerp houden ze rekening met het gebied eromheen. Dat zorgt voor mooie resultaten en tevreden klanten.

 

Meer groen in de stad

Vrijwel elke inwoner van een drukke stad zou graag meer groen om zich heen willen zien. Bomen en beplanting hebben een rustgevende werking op mensen. Ze verminderen stress en zorgen voor positief gestemde mensen. Bomen zijn erg mooi en dragen iets bij aan het beeld van een stad. Daarnaast zorgen de wortels van grote bomen voor een goede waterhuishouding. Eigenlijk zijn er dus alleen maar voordelen. En dan is het feit dat bomen en planten ons voorzien van zuurstof nog niet eens genoemd. Door zorgvuldig te plannen is het mogelijk om meer beplanting in een stad te realiseren. Daar is uiteraard wel de nodige kennis voor nodig. De experts van BTL helpen daarbij graag een handje mee.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑