Uncategorized no image

Published on december 27th, 2017 | by Marlou

0

Behoud de kwaliteit van voedsel met een vriescel

Voor veel horecaondernemers is het lastig als je geen beschikking hebt over een goede vriescel. Het is dan niet mogelijk om een grote hoeveelheid tegelijk in te kopen, dit levert vaak kortingen op. Door de juiste vriescel aan te schaffen blijft de kwaliteit van het levensmiddel hoog. Voor iedere ondernemer is het mogelijk om een vriescel aan te schaffen die aan uw wensen voldoet. Er zijn een heleboel verschillende mogelijkheden zodat de vriescel naar uw wensen gemaakt kan worden. Om u hier iets meer over te vertellen schreven wij dit artikel.

Vriescel te koop

Het is belangrijk dat u altijd op de kwaliteit van een vriescel kan vertrouwen. Het mag natuurlijk niet gebeuren dat de koudetechniek er mee stop terwijl er veel producten in liggen. De producten zijn waarschijnlijk nog nodig voor een langere tijd. Wanneer je de producten direct na aankoop invriest is het mogelijk om je klanten altijd een kwaliteit product te serveren. Bij aanschaf van een vriescel worden er met een aantal zaken rekening gehouden zoals:

· Behoefte van bedrijf

· Kosten van energie

· Kwaliteit

· Onderhoud

De hoeveelheid ruimte voor een vriescel is bij elke onderneming anders. Om voor iedere onderneming de juiste vriescel te kunnen plaatsen worden de vriescellen op maat gemaakt. Doormiddel van het verbinden van een aantal panelen ontstaat er een vriescel. Op deze manier is de vriescel gemakkelijk aan te passen op de ruimte die u beschikbaar heeft. Om in de vriescel alle ruimte te kunnen benutten kunnen er stellingen in geplaatst worden. De rekken zijn makkelijk te verplaatsen. De rekken kunnen ook gemakkelijk uit elkaar gehaald worden zodat ze goed schoongemaakt kunnen worden. Je kan natuurlijk wel voor een goedkope vriescel kiezen maar misschien gebruikt deze wel veel meer energie. De meeste koelcellen zijn goed geïsoleerd waardoor ze minder stroom gebruiken. De deur van een vriescel bepaald ook veel voor het energieverbruik. Wordt de vriescel veelvuldig gebruikt? De specialist zal u een lichtere deur aanraden. Deze isoleert minder maar bied meer gebruiksvriendelijkheid. Wanneer je de vriescel weinig gebruikt is het slimmer om een zware deur te plaatsen. Deze bied een hoger isolatiewaarde waardoor je minder energie verbruikt.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u eigenaar van een horecagelegenheid en wil je graag de klanten een maaltijd van kwaliteit serveren? Een goede vriescel kan hier een oplossing voor zijn. Met een goede vriescel wordt de kwaliteit van producten behouden. Zo is het voor u makkelijker om producten langer te bewaren en klanten kunnen altijd genieten van heerlijke gerechten. Een vriescel bij een horecagelegenheid of slager zal intensief gebruikt worden. Om zo veel mogelijk ruimte te kunnen benutten kan je rekstellingen in de vriescel plaatsten. Door deze rekken efficiënt in te delen krijgt alles een eigen plekje in de vriescel. Leg producten altijd op dezelfde plek. Zo voorkom je dat mensen die niet veel aanwezig zijn heel lang opzoek zijn naar een product wat ze nodig hebben. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een vriescel bij u in de zaak? Neem eens vrijblijvend contact op met een specialist. Zij staan voor u klaar om de juiste advies te geven.

Vriescel te koop, vriescel, koudetechniek,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑