Food & Drinks

Published on oktober 8th, 2012 | by Juliette

Biologisch wijnfeestje in Utrecht

Eerder schreven wij al vol lof over de biologische wijnen van online wijnwinkel Vindépendant. Wij berichten graag dat Vindépendant samen met De Wijntherapeut op 17 november 2012 in Utrecht een spetterende Beaujolais Nouveau Party organiseert. Dit alles ter ere van de onterecht, onderschatte wijnstreek Beaujolais (Frankrijk).

Tijdens de party wordt de eerste wijn van de oogst 2012 gevierd met (live) muziek en eten. Dit wordt al decennia lang gedaan in de Beaujolais streek en dat willen wij dunnetjes overdoen in Utrecht. De Party vindt plaats in de mooie historische kloostergewelven van In de Ruimte.

Beaujolais wijn

Vroeger was de Beaujolais (nouveau) wijn zeer populair in Nederland, maar het heeft in de loop der tijd helaas een slechte naam gekregen. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de Beaujolais Nouveau wijnen van een mindere kwaliteit die in Nederland op de markt werden gebracht.

Op het feest wordt echter de Beaujolais Nouveau van wijnmaker Jean Paul Brun (JPB) geschonken: een icoon en topproducent! JPB maakt zijn wijnen biologisch en zonder toevoegingen! Puur Natuur in je glas, dat is genieten! Jean Paul Brun heeft aangegeven dat hij aanwezig zal zijn op de party.

Tijdens het feest kunnen charcuterieplankjes worden gekocht van Ron Agterberg, de kwaliteit biologische slager uit Utrecht! Daarnaast kunnen er Kaasplankjes worden gekocht. Deze worden verzorgd door Hooft Delicatessen, specialist op het gebied van kaas en andere delicatessen. Twee begrippen in Utrecht en gegarandeerde kwaliteit!

Swingend wijn feestje!

Muziek zal een grote rol spelen tijdens de Party. Jan Geijtenbeek Trio zal zorgen voor de live muziek: Groovy Jazz! Genoeg redenen om op dit feest aanwezig te zijn.

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar via voorverkoop: op de site van Vindépendant ,de wijntherapeut en in de winkels van Ron Agterberg en Hooft Delicatessen! Bij de entree van 12,50 euro is inbegrepen een speciaal gegraveerd glas en de eerste fill! Elke fill daarna kost slechts 2,50 euro.

Meld je hier aan!

Tags: , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑