Food & Drinks

Published on oktober 25th, 2013 | by Marlou

Boodschappen doen bij Marqt

De biologische verssupermarkt Marqt heeft onlangs weer een nieuw filiaal geopend in de Negen Straatjes in Amsterdam. De nieuwe vestiging zit in het complex de 5Keizers, op de hoek van de Wolvenstraat en de Keizersgracht.

De winkel omvat 600 m2 plus 200 m2 bijbehorende opslag- en kantoorruimte. Het gaat om het vierde Amsterdamse filiaal en het achtste landelijk. Binnenkort opent Marqt een vijfde Amsterdamse supermarkt op het Olympiaplein.

 De populariteit van Marqt

Biologische en gezond eten is nog nooit zo populair geweest. De ene na de andere biologische supermarkt ontpopt zich in de (nu nog) grotere steden. Zo ook Marqt, een trendy en goedlopende biologische supermarkt met filialen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Haarlem.

De filosofie van Marqt is helder: échte producten aanbieden waarbij duidelijk is wat je precies eet. Alle producten toetst Marqt aan:

  • respect voor natuur, dieren en mensen
  • bij voorkeur lokale teelt en herkomst
  • met passie en verantwoordelijkheid gemaakt
  • een prijs die eerlijk is voor de makers en die een duurzame productie bevordert
  • eten dat dicht bij de oorsprong blijft, dus geen onnodige bewerkingen en geen onnodige toevoegingen.

De producten in de Marqt winkel zijn afkomstig van boeren, telers en producenten die volgens dezelfde principes werken en die dezelfde passie hebben voor echt eten.

Benieuwd naar Marqt?

Benieuwd naar de Marqt? Neem een kijkje op de website of één van de winkels.


About the AuthorBack to Top ↑