Colloïdaal zilver is een colloïde met zilverdeeltjes. Het staat oo..." /> BioBlogging.nl | Alles biologisch natuurlijk!

Gezondheid

Published on maart 19th, 2018 | by Marlou

0

Colloïdaal zilver, het natuurlijk product

Colloïdaal zilver is een colloïde met zilverdeeltjes. Het staat ook wel bekend onder de naam zilverwater. De eigenschappen van het water zijn helend voor lichaam en geest. Het kan worden toegepast als medicijn, als voedingssupplement en zelfs als huishoudelijk product. Het doodt micro-organismen en is zuiverend. Colloïdaal zilver is jarenlang gebruikt als ontstekingsremmer en zelfs als antibiotica. Zeker voor de ontdekking van penicilline is dit een manier geweest om ziekte tegen te gaan.

Het helende water kan worden gebruikt bij verschillende lichaams- en huidaandoeningen. Brandwonden, schimmels, kloven en puistjes worden allemaal met harde hand aangepakt. Het toepassen ervan werkt op verschillende manieren. Het ligt er maar net aan waar je het gebruikt en waarvoor je het gebruikt. Voor wondjes en huidontstekingen kun je watten gebruiken die je doordrenkt in het zilverwater, Hierna leg je ze op de plaats waar de wond of wondjes zitten en houd je ze op de plaats door middel van een pleister.

Heb je andere klachten? Ontstekingen in het oor, oog of in de neusholtes? Ook als verstuiver is het product te gebruiken. Leg een kompres op de ogen, snuif een eetlepeltje zilverwater op of drup voorzichtig drie druppeltjes in de oren. De ontstekingen zullen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Ook bij ziektes van de mond- en keelholte kun je het middel toepassen. Hierbij moet je met het water de mond spoelen en het af en toe gorgelen door de mond.

Het product zou helend zijn voor nog veel meer klachten. Het helpt tegen darmproblemen en het zou zelfs helpen tegen psychische klachten. Doordat zilver van nature in ons lichaam aanwezig is, is het helemaal niet zo vreemd om zilverdeeltjes in te nemen als bestrijding tegen onze klachten. Probeer het zelf eens uit en bestrijd je klachten met behulp van colloïdaal zilver.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑