Net als jij zijn wij dol op een goed festival met groene initiatie..." /> Lowlands Llowlabs | Ook dit jaar staat Llowlabs op festival Lowlands!

Agenda

Published on augustus 16th, 2012 | by Froukje

Groene initiatieven op Lowlands dit weekend

Net als jij zijn wij dol op een goed festival met groene initiatieven. Dit weekend is het weer tijd voor Lowlands!

Het hele weekend kunnen bezoekers op het festivalterrein in Biddinghuizen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van o.a. comedy, literatuur, theater en muziek. Op de twintigste editie van Lowlands zal ook Llowlab weer aanwezig zijn, het drijvende wetenschapseiland in Lake Lowlands .

Llowlab is een samenwerking tussen universiteiten en bedrijven met het doel een podium te bieden aan groene techniek. Llowlab zal dit jaar bestaan uit twee paviljoens, welke natuurlijk geheel gebouwd zijn van duurzame materialen en draaien op groene energie.

Naast het bewonderen van de vele coole technieken en materialen van de toekomst, kun je er ook sieraden maken van restafval en je drankbekertjes laten omvormen tot bijvoorbeeld een telefoonhoesje. De TU Delft nodigt de bezoekers zelfs uit om een heerlijk bad te komen nemen in hun jacuzzi, die wordt opgewarmd door de zon! Zo kun je al bubbelend bijkomen van alle hectiek.


Lowlands 2012 | A campingflight to Lowlands paradise:

17 / 18 / 19 augustus – Evenemententerrein Walibi Holland – Biddinghuizen

Tags: , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑