Food & Drinks

Published on februari 6th, 2014 | by Marlou

HELLO FRESH

Hello Fresh levert foodboxen met overheerlijke verse producten. Zij bedenken de (makkelijke) recepten voor je, en leveren het receptenboekje inclusief álle ingrediënten hiervoor bij jou thuis af. Zo kun jij thuis gewoon aan de slag, en zet zo elke avond, binnen 30 minuten, een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel.

hello fresh

Hello Fresh: het hele jaar door gevarieerd eten

Alle producten die geleverd worden, zijn vers supervers geplukt of geoogst, en daarom ook typerend voor het seizoen waarin ze geleverd worden. Zo zul je in de winter meer de groenten als boerenkool en pastinaak tegenkomen, en in het voorjaar staan o.a. de asperges op het menu. Hierdoor eet je het hele jaar door gevarieerd.

De Original boxen worden samengesteld met 3 of 5 complete avond maaltijden, en je geeft bij bestelling aan voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen. De ingrediënten die je dan thuis afgeleverd krijgt zijn precies afgemeten op de recepten voor 1, 2, 3 of 4 personen. In het bijgeleverde receptenboek staat dan ook bij elke gerecht een handige tabel waarin je dit kunt aflezen.

Er zijn vier soorten Hello Fresh boxen beschikbaar:

Original Box:   Deze bevat recepten voor 3 of 5 avondmaaltijden met vlees, vis en vegetarische gerechten. Wordt compleet geleverd met de vlees, vis,  bijbehorende groente en kruiden. Te bestellen voor 1, 2, 3 of 4 personen.

Veggie Box:  Is een vegetarische box met 3 avondmaaltijden. Let op! Deze box is alleen te bestellen voor 2 personen.

Topsport box:  Deze box is te vergelijken met de Original box, en uitsluitend met 3 maaltijden. De maaltijden bevatten genoeg eiwitten, vetten, goede koolhydraten, vitamines en mineralen om een 1 (top)sporter te kunnen voorzien.

Fruit Box:  bevat zowel Hollands seizoensfruit als exotisch fruit. Te bestellen in Small (2p.), Medium (4p.) of Large (6p.).

BESTELLEN: Hello Fresh 


About the AuthorBack to Top ↑