Kleding

Published on oktober 1st, 2012 | by Juliette

Kleding ruilen: nog steeds dé trend!

Van ruilen komt huilen? Tegenwoordig is ruilen (al dan niet tijdelijk) een ware rage. Boeken, cd’s, dvd’s maar ook kleding en schoenen worden massaal onderling geruild. Goedkoop, makkelijk en duurzaam!

Met name het ruilen van kleding is de afgelopen jaren een grote trend. En waarom ook niet! Misschien was je altijd al jaloers op de enorme schoenencollectie van je beste vriendin of collega, terwijl zij deze prachtige schoeisels zelden aantrekt. En puilt jouw kast uit met jurkjes waar je al jaren niet meer naar omkijkt, terwijl jouw vriendinnen graag zo’n jurkje willen dragen.

Kleding ruilen tijdens een feestje

Het ruilen van kleding gebeurd tegenwoordig vaker in de vorm van een feestje, het kledingruilfeestje. Lees: een kamer vol vrouwen, zakken en rekken vol kleding, hapjes en drankjes en ruilen maar. Een kledingruilfeestje kun je zelf thuis organiseren, maar je kunt de organisatie ook overlaten aan een professionele kledingruil organisatie.

Beschik je niet over een horde vriendinnen of kennissen die ook van hun kleding af willen, maar wil je zelf wel graag kleding ruilen? In heel Nederland worden diverse kledingruil avonden en evenementen georganiseerd waar je je voor kunt aanmelden.

Kijk bijvoorbeeld eens bij:

http://www.littlegreendress.nl

http://www.ellieskledingkast.nl

Tags: , , ,


About the AuthorBack to Top ↑