Webshop

Published on juni 11th, 2012 | by Juliette

MoreThanHip: bijzondere mode- en woonaccessoires

Sieraden van plantaardig ivoor, tassen van buffel leer en unieke stijlvolle designs. Bij MoreThanHip.nl verkopen ze de meest bijzondere mode- en woonaccessoire die je niet op elke straathoek tegenkomt.

Aantrekkelijk en stijlvol design, dat is het uitgangspunt van de collectie van webshop MoreThanHip. Maar dat is niet alles. Ieder product draagt een ‘goed’ verhaal met zich mee. Een verhaal over gerecyclede of natuurlijke materialen en een eerlijke productie. Alles met respect voor mens en milieu.

 

MoreThanHip: trendy must-haves

In het assortiment van MoreThanHip vind je trendy en originele must-haves en cadeaus zoals tassen, sieraden, hangmatten, portemonnees, vazen, schalen en meer. Daarbij staat het ontwerp van de artikelen altijd voorop. Maar, de producten zijn ook altijd het resultaat van eerlijke handel of fair trade. Deze zijn in combinatie met aspecten als recycling, natuurlijke materialen, handwerk en CO2 compensatie.

Kortom, stuk voor stuk opvallende items waar je als bezitter extra blij van wordt! Want: very stylish en altijd met respect voor mens en milieu.

Naast de webshop hebben ze verschillende MoreThanHip verkooppunten in Nederland.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑