Cosmetica

Published on juli 18th, 2012 | by Juliette

Green is Sexy! Natuurlijke cosmetica van NVEY

Green is sexy! Aldus cosmeticamerk NVEY, de wereldwijde  topseller in het luxe cosmetica segment. NVEY is al jaren enorm populair in het buitenland. Ook internationale sterren als Julia Roberts, Uma Thurman en Oprah Winfrey zijn fans van deze biologische make up. Dat is niet gek, gezien de professionele natuurlijke cosmetica lijn van NVEY met lipsticks, foundations, eyeliners en andere eco cosmeticaproducten.

Natuurlijke cosmetica van NVEY Eco

De natuurlijke cosmetica van NVEY Eco bevatten uitsluitend natuurlijk ingrediënten en biologische grondstoffen. In de make-up zitten geen parabenen, petrochemische stoffen of synthetische geuren. Daarnaast verwerkt NVEY extracten als bijenwas, amandelolie en rozenbladeren in de cosmetica. De kleuren van de make-up bestaan uit natuurlijke pigmenten. Uiteraard test NVEY haar natuurlijke cosmetica ook niet op dieren.

Diverse webshops in Nederland verkopen de natuurlijke cosmetica van NVEY Eco. Op de Nederlandse en Belgische website van NVEY staan een aantal verkoop adressen en leuke make-up instructiefilmpjes.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑