Food & Drinks

Published on juli 11th, 2012 | by Juliette

Proost! Genieten van biologische wijn

Hou jij meer van rood, rosé of wit? Of ga jij deze zomer voor lekkere bubbels? Hoe dan ook, een heerlijke wijn kun je tegenwoordig prima biologisch kopen. Want een goed wijntje smaakt nóg beter wanneer deze op een authentieke en duurzame manier is gemaakt.

Onafhankelijke biologische wijnmakers

Vindépendant, de nieuwe online wijnwinkel, weet alles over biologische wijn. Zij verkopen wijnen gemaakt door onafhankelijke en biologische wijnmakers. Deze worden geselecteerd door eigenaar Steve Piqué. Zijn doel is dat de wijnboeren zo zuiver en duurzaam mogelijk werken. Dus met respect voor natuur en omgeving, maar zonder daarbij aan smaak in te leveren.

 

De meeste wijnen worden juist gekozen aan de hand van specifieke landen, streken, druiven en certificaten. Bij Vindépendant doen ze dit anders. “Wij houden van prettig rebelse wijnmakers, bij ons maakt de wijnmaker het verschil”, aldus eigenaar Piqué. Zijn ambitie is Nederland meer aan de biologische wijn te krijgen en iedereen bewuster te laten proeven.

Vindépendant biologische wijn bestellen

Op de website van Vindépentant kun je de wijn online bestellen en lezen over de wijnmakers en de productie van de aangeboden biologische wijnen. Wijn wordt vanaf 6 flessen voor 4,95 euro thuisbezorgd.

www.vindependant.nl

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑