Sjaal en muts | Een warme sjaal en muts in de winter! - BioBlogging

Kleding

Published on december 17th, 2012 | by Marlou

Ga voor een warme sjaal en muts in de winter!

Heb jij al een leuke muts of sjaal voor deze winter? Bij BioBlogging gaan we natuurlijk altijd voor eerlijk en duurzaam. Daarom hebben we voor de koude dagen een leuke selectie gemaakt van mutsen en sjaals. Duurzaamheid op zijn warmst!

De trends deze winter: sjaals en mutsen

‘Hoe dikker, hoe beter’ is dit jaar het motto als het om sjaals gaat. Dikke sjaals en lange wikkelsjaals met heftige breisels en felle kleuren zijn deze winter dé trend. Ga dit jaar, naast een dikke sjaal, ook voor een ouderwetse muts, ofwel de ‘beanie’. Deze stijlvolle, warme muts houdt je hoofd warm en is zowel voor vrouwen als voor mannen.

Eerlijke sjaals en mutsen deze winter

Wanneer zijn sjaals en mutsen eigenlijk eerlijk? Deze accessoires worden onder optimale omstandigheden geproduceerd. Duurzame mode wordt geproduceerd met respect voor het milieu en voor de mensen die het maken. Dat betekent minder vervuiling en verspilling, een eerlijk loon, veilig werk en geen kinderarbeid.

Waar kun je een eerlijke sjaal en muts online kopen?

Wij van BioBlogging hebben een aantal webshops voor je op een rijtje gezet, waar jij deze winter een warme sjaal en muts kunt bestellen. Kijk voor leuke, eerlijke winter accessoires bijvoorbeeld eens op:

www.watmooi.nl

www.fair21.com

www.miysu.nl

www.morethanhip.nl

 

 

 

Tags: , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑