Cosmetica

Published on juni 11th, 2012 | by Juliette

Trend! Fel gekleurde lippenstift

Van uiterlijk veranderen met één kleine aankoop? Ga deze zomer voor een felroze lippenstift! De zomer 2012 staat bol van de felle en opvallende kleurentrends. Dat mag zeker ook bij de make-up! Met een mooie lippenstift in de kleuren koraal, rood of fel roze creëer je in een handomdraai een nieuwe trendy look. 

Wij bekeken de lippenstiften van het natuurlijke merk Annemarie Börlind. Dit cosmetica merk gebruikt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen zoals koudgeperste plantenoliën, planten- en kruidenextracten uit overwegend ecologische teelt en hoogwaardige vitaminen.

De cosmeticaproducten van Annemarie Börlind worden geheel geproduceerd in harmonie met de natuur. Zo zijn de ingrediënten afkomstig uit gecontroleerde overwegend biologische landbouw. Alle verpakkingen zijn milieuvriendelijk en vanzelfsprekend zijn alle producten geheel dierproefvrij.

Ga ook voor de zomerse look! En het voordeel is: aan de rest van je make-up hoef je met zo’n knallende lippenstift bijna niets meer te doen.

 

De lippenstift van Annemarie Börlind is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Verkrijgbaar voor € 14,95 bij Bioscosmetica.nl.  

 

Tags: , , , , ,


About the AuthorBack to Top ↑